On the world, in your dreams...
Véleménykönyv
[9-1]

2010.04.03. 17:09 Idézet
Adria

Kedves Via! :D

Tudom, hogy eddig senki sem sorolta fel, miért is szeret erre a honlapra járni, hát én most megteszem és tudom, hogy nem csak a magam nevében írom ezt:

1. Az oldalnak jó megjelenése van, ami megadja az alaphangulatot
 2. jó társaság
 3. jó művek
 4. vannak versenyek és sosincs poshadás
 5. igényes és rendezett a honlap
 6. jók a szerkyk
 

Ez a hat pont számomra mindent megfogalmazott, ami érzés bennem kering, valahányszor a nap bármelyik szakában feljövök, hogy itt töltsem az időm.

Adria

U.I. Remélem (és tudom) hogy ez mindig így lesz! : D


Szia!
Hát csak ugyanazt tudom mondani, mint msn-en. Ilyet mégsenki sem mondott *-* és Köszönöm a szép szavakat, jól esnek. (K)
páÓ
      
VIA


 


2010.03.21. 13:17 Idézet
YoYo

Szia Via! Elolvastam az: Örökké és utána c. művedet. :] Nagyon tetszett, jó fogtam ki elsőként.
Téged tehetséggel áldott meg az Isten... xD Nos tényleg nem vagy semmi. Csak gratulálok. És
ha akarnám is, nem találnák hibát. Gyönyörű volt. Még fogsz itt engem látni, olvasok majd én...
YoYo


Szia!
Köszönöm a szép szavakat. Örülök, hogy tetszett az Öröké és utána, hisz ha szerinted az jó, akkor valószínűleg a többi is tetszeni fog, mivel hát, véleményem szerint ez a legrosszabb írásom xP
Még egyszer köszi és szeretettel várlak vissza!

páÓ
      
VIA


 


2010.03.10. 17:05 Idézet
Adria

Via! ;-)

Jöttem véleményezni az új novellás-sarkot! Szerintem zseniális ötlet volt tőled, hogy megújítottad a menüt, sokkal szebb, rendezettebb és mutatósabb lett! Öröm ránézni, a novellák figyelemfelkeltőek! Jó ötlet volt, hogy kötetbe rendezted írók szerint a műveket! Bravo!

Emellett szeretnék a novelládról is pár szót ejteni (csodaszép rémálom). Nagyon hatásos bevezetés után rám ragadt az izgatottság és ez kitartott a mű végéig. Nincs lezárás, nyitva a kép és ez nagyon hatásos! Szépen megírt, ötletes novella! Hiba nincs, légy büszke! :-D

Adria


Sziaaaa!

Azt hiszem ez egy pozitív vélemény ;)

Igazából Shadbabyvel együtt találtuk ki az új Novellás-sarkot ;)
Örülök, hogy tetszett a novella, szerintem életem legjobbja lett. Igaz a Köd takarásában az örök kedvenc *-*

Mégegyszer köszi, puxy, páÓ
VIA


 


2010.03.07. 17:55 Idézet
Lizzye

(Örökké és utána)

óóóóó. hát nem is tudom. tökjó meg minden :D

de valahogy picit más végére számítottam. nem is tudom miért,meg hogy,de én nem igy fejeztem volna be. de hát nem vagyunk egyformák :D meg teljesen tökéletes is ez igy :D puszi


Szija!

Nem tudom, hogy ez pozitív vagy negatív vélmeénynek számít, de köszi. És ám én sem ilyennek képzelten, (mondtam, hogy jó szutyok) de hát ilyen lett. A következő jobb lesz ;)

Köszi,, puxy
                 
VIA


 


2010.01.09. 14:51 Idézet
Yukari

Sajnos az Angyali Sóhajokból még csak az első novellát tudtam elolvasni,de nem csalódtam...Nagyon meghatott,meg is könnyeztem...Gratulálok az írónak!És a honlap is szép.


Nagyon köszönöm, hogy írtál és a véleményt is. A kedvenc novellámat olvashattad elsőnek: Végtelen akadály... Engem ehhez a műhöz sok minden fűz. Csodálatatos, megható... Én is garutálok ezredszer is Shadbabynek, igaz tudom, hogy nem így akarta megírni. De nekem a legszebb marad...
VIA


 


2009.12.10. 20:42 Idézet
fanni

 Angyali Sóhajok: egyszerűen angyali... 
 
Volt időm mindegyik novellát egyszerre elolvasni, és most baromi büszkék lehettek magatokra, mert megihlettetek engem :D És hát én nem vagyok az a fantázi túladagolásban szenvedő alany... 
  Most nincs időm mindegyikről külön - külön írni egy kis véleményt, de legközelebb azzal kezdem :)
  fanni


Örülök neki, hogy az Angyali Sóhajok ilyen jó munkát végeznek ;P Köszönjük a tömör véleményt!

páÓ
        VIA


 


2009.12.09. 21:08 Idézet
Adria

Szia!

Ollállá, jönnek a véleményező soraim! Ugyebár a Szavak nélkül c. novelládról szeretnék írni egy pár sort.

Azzal kezdeném, hogy nagyon tömör, érzelemdús, váratlan! Nem túl hosszú, mágis mennyi minden történik benne, az érzelmek röpködnek és ott a súlyos kérdés. Hogy köszönjön el? Zseniálisan van megfogalmazva, valami igazán egyszerű és mégis túlbonyolítottnak tűnő dolog, ami a mindennapjainkban fordul elő.

Remélem, hogy nem csak nekem tudtál valami értékeset és felvilágosítót nyújtani! Bizonyára mindenkinek...

Bocsáss meg, hogy csak ennyit írok, de nem akarok üres szavakkal kitölteni sok helyet. Ez a velős véleményem, nem kevesebb! :-D Borzasztóan jó a novellád, annyit szerettem volna írni!

Mééég novelllát! XP

Adria


Áhh, tök jó, hogy átjött amit szerettem volna. És ahogy írod... a mindennapjainkban előfordul... Nem rég tudtam egy történetet, ami igazán a novellához illő, és szomorú, fájdalmas dolog. Elmesélni nem fogom, mert sérteném a személyiségi jogokat, de nagyon beletrafáltál Adriám. Köszi a véleményt (L)

páÓ,
       
VIA


 


2009.11.14. 23:20 Idézet
Andzse

Kedves Via!
Az Eltűnt, mint a kámfor című novelládról szeretnék most írni, amíg még friss az élmény :)
Kicsit szürrealisztikus novella, ez már az elején is szépen lejön, egy lány egyedül a hideg téli időben bolyong, már előre sejtet... Kezd tisztulni a kép, mikor senki nem veszi észre és az újságcikk, kezdjük sejteni hogy na, itt valami tényleg nincs rendben, mégsem tudunk még mindent. Aztán ugyebár elérünk a szülőkhöz, minket is megcsap a halál szele, már biztosak lehetünk benne hogy főhősnőnk bizony nem az élők táborát gyarapítja és felvetül a kérdés: Hogyan halt meg? Nem is kell sokat várnunk a válaszra és egy csodálatos, kerek végre.
Azt kell mondjam ez egy szépen felépített novella. Az a fajta, amelyikben fokozatosan jövünk rá mindenre, fokozatosan bontakozódik ki a történet és a végére egy nagy, drámai pont kerül. Az egész történetet körüllengi egy bizonyos érzés, nemtudom megmagyarázni, talán egyfajta hidegség és rossz érzés vegyülete, tényleg nemtudom, mindenesetre nagyon hatásos. Megrendítő és tragikus és ez teljes mértékben átjön, és magaután hagy egy kis rossz érzést az emberben, ami nem feltélten jelent rosszat. Az biztos, hogy ha valami hipervidám ember olvasná a végére nem mosolyogna annyira buzgón, de hát ez is volt a cél.

Csak gratulálni tudok, további szép munkákat.

Andzse


Köszönöm Andzse!
Örülök, hogy a novella így átadta azt amit szerettem volna. Egyébként a címét már átírtam: A köd takarásában -ra.Hát mégegyszer köszi!

páÓ,
       
Via


 


2009.11.12. 17:41 Idézet
kerza

Onnye, hogy mindenki a másikra vár a véleményezésben. Nem baj, majd én kezdem!

Na szóval, kezdeném a lappal. Drága Viám és Shadbabym nagyon jó munkát végeztek. A honlap áttekinthető és igényes. Nincs elcsúszva a design, valamint látványosságnak be vannak szúrva kisképek a menükhöz. Ügyes taktika.

Folytatnám tovább a novellákkal. Amikor először felkattoltam a honlapra, még csak négy darab novella díszelgett a novella sarokban, s mostmár örömmel látom, hogy egyre csak gyarapodnak az alkotások. Elsőnek a csillaggal jelzetteket olvastam el, és hát meg kell mondjam, meg nem mondaná az ember, hogy 13-14 éves fiatalok írják őket. Vonatkozik ez mind Kisgudira, Shadbabyre, Adriára.. 

Remélem nem fogunk itt, ezen a szinten megállni, hanem majd ha pár év múlva elmegyek egy könyves bolt kirakata előtt, jó lenne viszont látni a műveinket. :)

Na asszem ennyi, további szép napot :)


Először is köszi, hogy elkezdted a véleményezést xD Szerencsémre ismertebb lett a honlap, ezért lett hirtelen ennyi novella. Hála ezért kis írói körünknek ;) Én is remélem, hogy találkozunk még a műveinkkel a boltunkban! ÉS megsúgom, hogy valami készül a háttérben. Egy héten belül meg is tudjátok mi!

páÓ,
       
VIA 


 


[9-1]

 
Hír-áramlás

° Új novella Tőlem: Marcipánszívedhez (shadbabynek :D)
° Tegyetek felajánlásokat a győztesnek! /infó a főoldalon és az Év írója menüpontban!

° ÉV ÍRÓJA verseny nevezése LEZÁRULT!
° Új dizi tőlem., Fejlécen a lovammal :D
-------------------------------------------------

 

Gyorslinkek:
Főoldal   Vk.    Pk.    Hk.

 
Novella-áradat


+ SAJÁT NOVELLÁIM
Az én kreálásaim, versenyműveim...

---------------------------------
+ NOVELLÁS-SAROK * new
+ NOVELLÁS-VERSENYEK *
+ AZ ÉV ÍRÓJA * new


VÉLEMÉNYKÖNYV
Írd meg, mit gondolsz a művekről...

 
Neked...

Te is szeretsz írni? Vannak LOVAS novelláid de nem tudod, hogy hol mutathatnád meg tehetséged a világnak? Itt megteheted! Csak kövesd  a leírt utasításokat!
Figyelmeztetlek, hogy nem minden novella kerül be, csak a legjobbak!  De senki se kenődjön el ha nem sikerül bejutnia!Versenyezzen, vagy írogasson tovább, egyszer csak úgyis sikerül! ;)

>>Tovább

 

Mert egyszerűen IMÁDOM...

 
 
//lovas-regeny.gportal.hu/portal/pacikalap/image/gallery/1259413229_45.gif 

 

 

¤ Foltok ¤     
Kerza|Andzse|Adria|Shadbaby

¤ Pötyök ¤ 
Lizzye|Kiara
|Flame|Fanni|Dóri

--------------------------------------------

¤ NOVELLA-AJÁNLÓ ¤

Kerza ~ Szívdobbanás ***

 

--------------------------------------------

 ¤ AKTUÁLIS NEVEZÉSEIM ¤

--------------------------------------------

Ha már mindenhol van, ide is kell egy-két apróság :)


u.i: A többieket, a főoldalra száműztem : D

 

 

-------------------------

JOGVÉDELMI NYILATKOZAT...

A művek és a honlap bármilyen nemű másolása, súlyos következményeket von maga után! (webmester)
(c) Via ~ pacikalap.gp


-------------------------

 

 

HÍRLEVÉL...
Hogy mindenről első kézből értesülj!
*Új novellák, versenyek, nagyobb frissek

Feliratkozom!

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról